Gravidfotografering

  "Det är en konst att fånga den där magiska känslan i livets speciella ögonblick, Ida lyckades precis med det. Vi är så otroligt glada att vi fann henne & ser fram emot att få anlita henne fler gånger."

- Sabrina & Thomas -

Boka en gravidfotografering

Vad roligt att du är intresserad av att boka en gravidfotografering hos mig! Gravidfotografering & bröllop är det jag nischat mig i & det jag tycker är absolut roligast att fotografera. Gravida kvinnor kan ju vara det vackraste som finns! Den lyckan & förväntan man bär på! Jag har två egna barn & förevigade själv min mage hos en professionell fotograf när jag var gravid, vilket jag verkligen värdesätter idag. Det är så fint att kunna ta fram albumet och visa sina barn!

_STH2953.jpg

Hur går det till?

De flesta fotograferar sig mellan veckorna 28-35 och jag rekommenderar dig att skicka en förfrågan minst fyra veckor i förväg för att garanteras en ledig tid. Därefter bokar vi in en dag & tid som passar oss gemensamt. Jag ser alltid till att hålla dagarna kring datumet ledigt, ifall vi måste omboka pga dåligt väder. Oavsett årstid lägger jag ner mycket tid på att hitta speciella platser inför din fotografering,  där ljuset blir mjukt & fint. Allt för att du ska få så magiska bilder som möjligt! Jag har basen i Nordmaling, mitt emellan Örnsköldsvik & Umeå & här finns väldigt många fina platser att fotografera på. Bland annat ute vid klipporna vid havet, längs naturstigar i skogen & vid vass på stränderna.  Vill du att vi håller till någon annanstans är jag självklart öppen för det!

Genom hela fotograferingen kommer jag guida dig till hur du ska stå, var du ska titta, hur du ska hålla dina händer osv. så du ska känna dig helt trygg med att stå framför kameran. Jag tycker naturliga poser är finast & vi kommer variera mellan stående bilder, sittande bilder & bilder där du går. Självklart får syskon/sambo delta under fotograferingen men tänk på att ha färgmässigt liknande kläder på dem. Jag brukar rekommendera att börja fotograferingen med mindre syskon & ta de enskilda bilderna i slutet. Små barn blir lätt otåliga, så det kan vara skönt att göra bort det först.

Exklusiva gravidkläder

Vid bokning av en gravidfotografering hos mig ingår utlåning av exklusiva gravidklänningar/kjolar/toppar & accessoarer kostnadsfritt. De är handsydda med ett skönt & stretchigt material och passar de flesta storlekar. Val av klädsel görs antingen vid själva bokningstillfället eller så finns möjligheten att besöka min studio för att prova ut klädsel.  Vintertid använder vi oss av speciella värmefiltar, som kan fästas under kläderna. De håller värmen upp till 18 timmar och gör att fotograferingen inte känns så farlig, trots minusgrader.


Investera i en gravidfotografering

  • 1-2 timmar gravidfotografering
  • Noggrant utvald plats för bästa ljus
  • Möjlighet till 2st ombyten av exklusiva gravidklänningar/kjolar/toppar
  • 5st högupplösta bilder med full användningsrätt
  • 5st bilder anpassade för web & sociala medier
  • 1st förstoring 30x40cm på FineArt papper. (Tjockt & lyxigt)

   4000 kr

 

Bokningsformulär

Namn (Obligatorisk) *
Namn (Obligatorisk)
Telefon
Telefon